Szabadidő

2400 kilométert utazott a kalandvágyó macska

Potyautasként utazott egy költöztető autón a kalandvágyó macska, összesen 2400 kilométert tett meg, mire hazajutott a gazdájához.
macska potyautas

A Longreachben élő Georgia Whipp cicája azt követően tűnt el, hogy a szomszédok kiköltöztek a házukból. Fél órával azután, hogy a költöztető autó elindult a cuccokkal megrakva, a nő keresni kezdte a P-Puss nevű macskáját, de sehol sem találta, és másnap reggel sem bukkant fel az állat.

„Azon gondolkoztam, hogy talán valahogy bejutott a költöztető autóba, mert szeret bemászni a kocsikba” – mondta a cica gazdája.

Whipp felhívta a költöztető céget, amelynek már Brisbane-ban, 1200 kilométerre volt az autója egy depóban. Ám a potyautas macskát nem találták benne, valószínűleg kiszökött a konténerből. Másnap este viszont előkerült a cica, miután beindította a telephelyen a riasztót.

A macska végül segítőkész önkénteseknek köszönhetően jutott vissza a gazdájához, aki nagyon örült, hogy épségben viszont láthatja kedvencét a nem mindennapi kaland után.

(UPI)

(Kiemelt kép: Facebook/Georgia Whipp)

Olvass még utazó macskákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top