Szabadidő

10 éves, de már olyan hangja van, mint Lady Gaga-nak – Állva tapsolta meg az America’s Got Talent zsűrije

Olyan a hangja, mint egy felnőttnek, pedig még csak 10 éves. A Shallow című Lady Gaga dalt adta elő az America’s Got Talentben, és mindenki lepadlózott.
Roberta Battaglia

Kanadából érkezett az America’s Got Talent válogatójára a tízéves Roberta Battaglia, aki a Csillag születik című filmből ismert Shallow című dalt adta elő a zsűritagoknak. A kislány azzal kezdte, hogy rögtön meghatódott és sírva fakadt Sofía Vergara jelenlététől, mivel óriási Modern család rajongó, ám arra már senki sem számított, ami ezután következett – foglalta össze a történteket a 24.hu.

A kis Robertának olyan hangja volt, mint egy harmincéves, jól képzett, technikás énekesnőnek, és ezt a rutinos America’s Got Talent zsűritag, Simon Cowell is alig akarta elhinni. A zsűritagok becsukott szemmel is hallgatták a kislányt, ugyanis szinte képtelenség volt elhinni, hogy ez a egy ennyire kicsi lányból származhat.

Csodák az America’s Got Talentből az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top