Szabadidő
Szponzorált tartalom

Öt dolog, amiért a BFZ biztosan a te zenekarod! (x)

A Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) egy olyan csapat, akiket New Yorktól Párizsig tombolva imád a közönség. Neked viszont elég a Liszt Ferenc térre vagy a Müpába menned ahhoz, hogy hallhasd őket. Egy világhírű és világszínvonalú zenekar, aki itt van tőlünk egy karnyújtásnyira. Kell ennél több?

A Fesztiválzenekar abban is élen jár, hogy rengeteg női szólistával játszanak együtt, sőt, fennállásuk óta most először női igazgatójuk van Erdődy Orsolya személyében. A szólisták között ott van mindjárt a finom és érzékeny norvég hegedűs, Vilde Frang, a briliáns magyar szoprán, Baráth Emőke, Julia Fischer, aki igazán meleg szívvel hegedül, a zongorista Anna Vinnitskaya, aki nőstényoroszlánként falja fel a legnehezebb kottaoldalakat is, vagy Midori Seiler, a barokk hegedülés királynője.

Julia Fischer

Julia Fischer

A BFZ-nél nem csak a nők, a fiatalok is sok esélyt kapnak a zeneigazgató-karmestertől, Fischer Ivántól. Új évadukban bemutatkozik a 26 éves koreai zongoraművész, Seong-Jin Cho, aki 2015-ben megnyerte a Nemzetközi Chopin Zongoraversenyt, és először vezényli őket a nemzetközi hírű fiatal karmester, Madaras Gergely, akit a Mezzo TV 2019 szeptemberében a hónap művészének választott!

Fischer Iván

Fischer Iván

Szeretik a humort, az újat, a mélységet, a minőséget és a tisztaságot. Szívesen feszegetik a határokat, így simán előfordul, hogy egy kis jazz, tangó, kortárs vagy népzene kerül a műsorukba a klasszikusok mellé.

Az ötödik érvünk mellettük, hogy náluk a járvány idején is biztonságosan vásárolhatsz. Egyrészt mert online csinálhatod, másrészt mert nem érhet anyagi kár. Ha bármelyik koncertjüket le kell mondaniuk a koronavírus miatt, az adott bérlethányad árát visszakapod.

Seong-Jin Cho

Seong-Jin Cho

Ha nem akarsz lemaradni a Fesztiválzenekar koncertjeiről, június 10-től megveheted a bérletedet az új évadukra. Ha viszont inkább jegyet vennél, vagy szabadon válogatnál össze magadnak egy bérletet, erre is lesz lehetőséged június 24-től.

Itt beleveteted magad a programjukba!

Itt megnézheted, milyen bérleteik vannak.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top