nlc.hu
Szabadidő
Itt vannak a 2020-as EFOTT fő fellépői

Itt vannak a 2020-as EFOTT fő fellépői

Flo Rida mellett a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga és a Fran Palermo is fellép.
Itt vannak a 2020-as EFOTT fő fellépői

Csúsztatott időpontban, augusztus 26-30. között várja majd az érdeklődőket a Velencei-tó északi partjára az EFOTT – írja sajtóközleményében a rendezvény.

A szervezők, ahogy ígérték, mára közel 100 fellépő nevét tették közzé honlapjukon. A headliner Flo Rida mellé érkezik a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains és például a Cloud 9+ is, ma pedig kiderült, hogy többek között a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, valamint a tavaly vízibiciklin koncertet adó Lóci játszik, de az élő csocsóban remeklő AWS is ott lesz a VVSI Velencei Evezőspályánál.

Az EFOTT egyik egyedisége, hogy mindig készül olyannal, ami még nem volt: fellépő-felhozatallal, különleges színpadi show-val, vagy éppen áthangszerelt zenével. A tavaly vendégénekesként elsőbálozó Király Viktor idén például önálló koncertet ad az EFOTT-on. A közönség így élőben is hallhatja vadonatúj, a napokban debütáló slágerét.

(Kiemelt kép: EFOTT/Facebook)

Fesztivál a koronavírus idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top