Szabadidő

Vakációzni ment, egy kisebb vagyont nyert kaparós sorsjegyen

A floridai férfinak igencsak kifizetődő volt az észek-karolinai utazása.

A floridai Mark Hoti nemrégiben Észak-Karolinába utazott vakációzni a testvéréhez és a sógorához. Közös főzésre készültek, amihez a férfi ment el megvásárolni a hozzávalókat, amikor meglátta a kaparós sorsjegyeket az üzletben. Először hezitált, hogy vásároljon-e a 30 dolláros sorsjegyből, már majdnem tovább is sétált, ám utána azt mondta magának: “Tudod mit, vakáción vagyok, megveszem.” Élete egyik legjobb döntését hozta meg.

Megérte kaparni

Megérte kaparni (Illusztráció: Getty Images)

A férfi a testvére házában kaparta le a szelvényt és először azt hitte, 100 dollárt nyert. A nővére figyelmeztette, hogy nem kaparta le teljesen, így Hoti folytatta a kaparást. Néhány másodperccel később kiderült, hogy valójában 100 000 dollárt, vagyis nagyjából 30 millió forintnak megfelelő összeget ér a sorsjegy.

A férfi már fel is vette a nyereményét és azt mondta, egy sor ésszerű dologra fogja felhasználni, többek között számlákat fizet majd ki belőle.

via

Még több szerencsés nyertes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top