nlc.hu
Szabadidő

Mamma Mia! film harmadik rész

Jön a Mamma Mia! filmek harmadik, befejező része

A népszerű Mamma Mia! filmek producere árulta el, hogy már a fejében van a folytatás. Viszont ezt az alkotói folyamatot is lelassította a koronavírus.
Mamma Mia! - Fotó: Getty

A nagy sikerű ABBA-dalok feldolgozásából készült Mamma Mia! film első része 2008-ban debütált a mozikban. A híres West End-musical 2008-as filmváltozatában, emlékezhettek, olyan hollywoodi sztárok tűntek fel, mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth vagy Amanda Seyfried. Majd az alkotók 2017 májusában bejelentették, hogy a premier 10. évfordulója alkalmából jövőre Mamma Mia: Here We Go Again (magyarul: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba) címmel érkezik a film folytatása.

Most Judy Craymer, a filmek egyik producere jelentette be, hogy a Mamma Mia! franchise egy trilógia, amiből logikusan következik, hogy várható a folytatás. Craymer hozzátette, a karantén alatt szeretett volna a harmadik Mamma Mia! filmen gondolkodni, ám nehezen tudott a munkára koncentrálni, főleg a kiszámíthatatlanság, a bizonytalanság miatt.

A 62 éves filmes a Daily Mail-nek elmondta: a koronavírus meglassította számára a folyamatot, de az biztos, hogy az Universal nagyon szeretné, ha elkészülne a trilógiát záró film, a Mamma Mia! folytatása

A producer azt is elárulta, az új filmben szeretné felhasználni a volt ABBA-tagok, Benny Andersson és Bjorn Ulvaeus újonnan írt dalait, amelyeket egy virtuális koncert számára írtak, amit a tervek szerint 2020 szeptemberében fognak tartani.

Közben Judy Craymer-ben az is felmerült, hogy elkészítik a Mamma Mia! Here We Go Again színpadi musical változatát. Az azonban már tény, hogy a második Mamma Mia! film június 26-án debütál a Netflixen.

(via)

Amit addig is ajánlunk a Netflixen: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top