Szabadidő

Fotómodell lett a bikinis orosz nővér

Nadezsda Zsukova átlátszó védőruhában, fehérneműben ápolta a betegeket, most viszont egy sportszergyártó fotózásra kérte fel.
bikinis orosz nővér modell

Egy hónapja nagy vihart kavart Oroszországban egy közösségi médiában megjelent fotó, amin egy nővér látható, ahogy átlátszó védőruhában, bugyiban és melltartóban gondoz betegeket a koronavírus-járvány idején.

Az akkori hírek szerint az Nadezsda Zsukova azért dobta le magáról a ruhát, mert a védőöltözete túl meleg volt. A fotó bejárta a világot, de az ápolónő ellen fegyelmi eljárást indítottak az öltözködési szabályok megsértése miatt. Most azonban meglepő fordulatot vett a története.

A Zasport nevű sportszergyártó felkérte, hogy legyen modell egy fotózáson teljesen hétköznapi sportruhákban. A képek alapján pedig Zsukovának nem csak az átlátszó védőruha áll jól:

A Zasport az orosz olimpiai csapatok hivatalos ruhaszállítója, és még több nővért bevonna a közösségi médiás aktivitásába. Emellett támogatnák a tulai kórházat is, ahol Zsukova dolgozik.

(Index)

(Kiemelt kép: Instagram/zasport)

Ápolónők, akik modellként is megállják a helyüket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top