Szabadidő
Szponzorált tartalom

Válassz zenét szabadon! (x)

Szereted jó előre kitalálni, milyen programokat csináltok a családoddal, de nem bírod, ha mások mondják meg, mit válassz? A Budapesti Fesztiválzenekarnál teljesen szabad a döntés: te pakolhatod össze, melyik koncertjeiken szeretnél ott lenni, és a végén még kedvezmény is jár.

Válassz zenét szabadon! (x)

„Mi, budapestiek el vagyunk kényeztetve, mert van egy saját, világhírű szimfonikus zenekarunk, ami minden, csak nem poros. Azt imádom bennük, hogy mindig kitalálnak nekünk valami újat. A karantén alatt a nagymamám csak azért tanult meg netezni, hogy nézhesse az online koncertjeiket (abban az időpontban sosem lehetett őt zavarni), a 3 éves kislányom pedig néma csendben nézte végig a Kakaókoncertjeiket – persze ebben nem kis szerepe volt Fischer Iván teknőseinek. Ami pedig engem illet, azonnal lecsaptam a lehetőségre, amikor meghirdették, hogy szerenádot adnak a budapestieknek, és a küszöbünkre hozzák az élő zenét” – meséli Mariann, aki nem áll meg itt: „Engem és a családomat az elmúlt hónapokban teljesen lekenyereztek, ezért mindenképpen veszek náluk szabad bérletet.”

Válassz zenét szabadon! (x)

„Hogy az miért jó? Egyrészt, mert én állíthatom össze, minden kötöttség nélkül, milyen koncerteken szeretnék részt venni. Másrészt, mert a jegyek árához képest kedvezményesen vásárolhatok. Biztos, hogy te is találsz magadnak izgalmas programot! Itt böngészheted át a koncertjeiket – ha jót akarsz magadnak és a családodnak, ne maradj le a BFZ-élményről!”

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top