Szabadidő

Mesés vagyont ért a szokatlan lottóstratégia

Ha ügyesen gazdálkodik, nem lesz több gondja az életben az asszonynak, aki pofonegyszerű módszerrel töltötte ki a nyertes lottószelvényt.

Mennyi, de mennyi ember ábrándozik arról hétről hétre, hogy egy szép napon majd megnyeri a lottón a főnyereményt, és teljesen megváltozik az élete, a hátralévő éveit csak utazgatásra és egyéb kedvteléseire fordítja majd. Minden bizonnyal így lehetett a dologgal az az ausztrál nő is, akinek most esélye nyílt rá, hogy valóra váltsa ezt a kellemes álmot.

Az UPI híre szerint a szerencsés játékos minden héten vesz lottószelvényt, és kétféle taktika közül szokott választani: vagy a család jeles dátumait, születési éveket, házassági évfordulót játssza meg, ahogy azt sokan mások is teszik, vagy, ha úgy tartja éppen a kedve, random számokat ikszel, amik egy képet vagy valamilyen alakzatot adnak ki a szelvényen.

Utóbbi módszer hozta meg most neki a szerencsét, valamivel több, mint másfél millió ausztrál dollárt, ami forintosítva közelítőleg 326 millió. Ekkora summából már kényelmes életet biztosíthat családjának, és remélhetőleg nem jár úgy, mint sok lottónyertes, aki eszetlen költekezésbe kezdett, miután megnyerte a jackpotot.

De sokan álmodnak arról, hogy egy lottószelvény hozza majd el nekik a megváltást! (Illusztráció: Profimedia)

De sokan álmodnak arról, hogy egy lottószelvény hozza majd el nekik a megváltást! (Illusztráció: Profimedia)

Lottónyertesek, akiknek nem jött be a nagy álom:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top