Szabadidő
Szponzorált tartalom

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka augusztusban is a MOMKultban! (x)

Augusztus 23-án és 29-én dupla Hogyan értsük félre a nőket? előadással várják a nézőket a MOMkultban, mindkét nap 17.00 és 20.00 órai kezdéssel is megtekinthető Csányi Sándor önálló estje. Gyertek, ha már nektek is hiányzott egy jó kis színházélmény!

Csányi Sándor így nyilatkozott az előadásról:

„Nagyjából minden színdarab a férfi-nő viszonyról szól. Ez a darab is az együttélés nehézségeit járja körül, sok lírával, humorral, intimitással, mélységgel. A jelenetek nem csak az én házasságommal, hanem szinte minden házassággal párhuzamba állíthatók. Olyan pillanatokat figyeltem meg és írtam le, amelyeken jót lehet szórakozni úgy, hogy közben teljesen mindegy, hogy királyi párok, világsztárok, vagy teljesen hétköznapi emberek között történnek. A férfiak és a nők közötti viszony mindenhol ugyanaz, pénztől és státusztól függetlenül. Éppen ezért ez egy olyan direkt történet, amelyben minden néző magára ismer.”

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka augusztusban is a MOMKultban! (x)

„Nem akartam sima stand up-ot csinálni. Azért van ez a sok különböző karakter, hogy a színészetemet, a tapasztalataimat belevigyem, és hogy legyen drámája. Van rengeteg gondolat, amit nagyon szívesen átadnék, és arra jutottam, hogy ez a legjobban úgy működik, ha írok egy vígjátékot, és a közepébe beleteszek egy pici kis filozofikus szeletet.

A humor nem zárja ki a filozófiát. Nem lesz attól valami tudományosabb, hogy komolyan beszélünk róla, és akkor sem lesz kevésbé értelmes, ha viccesen mondjuk el. Érdekes elegy lett ez a darab, nem stand up, nem is monodráma, de mindenképpen személyes.”

 

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, azonban további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről. Nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

 

Jegyek és információk a további előadásokról itt: https://tixa.hu/csanyi-sandor-produkcio

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top