nlc.hu
Szabadidő

Börtön járhat a hídon meztelenkedésért.

Szent hídon meztelenkedett, három év börtönt kaphat

Egy nőt meztelenül vettek videóra egy szentként tisztelt indiai hídon. A 27 éves francia nő az általa készített nyakláncokat akarta reklámozni, de börtönbe kerülhet.
Laksman Dzshula híd Indiában

Három év börtönt kockáztat egy fiatal francia nő, aki meztelenül videóztatta le magát egy szentként tisztelt gyaloghídon az indiai Risikesben, és a felvételt közzétette az interneten is.

A 27 éves Marie-Hélene-t csütörtökön vették őrizetbe, a mobiltelefonját elkobozták. Óvadék ellenében szabadon engedték, de akár három év szabadságvesztésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják az internet használatára vonatkozó indiai törvények megsértésében.

Risikes szent hely, a Laksman Dzshula gyaloghídat pedig, amelyen lefilmezték, a hagyomány szerint három hindu istenség, Ráma, Laksmana és Szíta használta átkelésre a Gangesz szent folyón – mondta el szombaton az AFP-nek az illetékes rendőrfőnök.

A március óta Risikesben élő nő azt mondta az indiai rendőröknek, hogy gyöngy nyakláncok internetes árusításából él, és portékáját akarta reklámozni a legendás gyaloghídon készült videóval.

A híd nem messze van attól a szentélytől, ahova a Beatles tagjai 1968-ban visszavonultak spirituális feltöltődésre, Risikes pedig kirándulók és jógázók kedvelt célpontja.

A francia nő pucéran fotóztatta magát szállodai szobájában is, ezek a képek szintén felkerültek a világhálóra. A rendőrség figyelmét netezők hívták fel a nő szentségtörő viselkedésére.

(MTI)

(Kiemelt kép: Wikipedia)

Még több tiltott meztelenkedés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top