Szabadidő

Robbant a koronavírus a francia szexparadicsomban

A 800 naturista nyaraló egyharmada koronavírusos Cap D'Agde-ben.

Franciaországot is elérte a második hullám (múlt pénteken hétezer új esetet regisztráltak), de egy kis településen ennél is sokkal rosszabb a helyzet. Cap D’Agde-on 800 embert teszteltek, a harminc százalékuk bizonyult fertőzöttnek – írja a 24.hu. Talán érthető a helyzet, ha elmondjuk, hogy Európa legnagyobb naturista- és swinger-paradicsomáról van szó, a vendégek negyven százaléka külföldi.

A Cap D'Agde 1980 körül (fotó: Sonia Moskowitz/Images/Getty Images)

A Cap D’Agde 1980 körül (Fotó: Sonia Moskowitz/Images/Getty Images)

Bár az érintettek jogosan tiltakoznak, ha összemossuk a naturista életmódot a szexszel, itt tényleg erről van szó: szabad a meztelenkedés, és ha már nincs rajtuk ruha, a szex is, párosan, párcserésen, csoportosan. Igaz, utóbbit a lakók csak egy hangos kisebbsége választja. Bár az érdeklődés a járvánnyal megcsappant, a faluban most is több ezren buliznak hedonista módjára. Már augusztus végén találtak két esetet egy szálloda munkatársai közt, akkor elismerték, hogy a tetőteraszon társadalmi (és egyéb) távolságtartás nélküli bulit tartottak.

Így aztán mobil tesztközpontot állítottak fel, amelyek kimutatták: a fertőzöttek aránya az országos átlag négyszerese. A hatóságok azt kérik azoktól, akik oda terveztek utazni, hogy inkább ne tegyék.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top