Szabadidő
Szponzorált tartalom

A prémiumkategóriás bankkártyák öt, kevéssé ismert előnye (x)

A bankkártyás fizetéseknek rengeteg előnye ismert, kezdve attól, hogy gyorsan és kényelmesen fizethetünk online és a fizikai elfogadóhelyeken egyaránt, egészen addig, hogy a jelenlegi helyzetben az érintéses, fizikai kontaktust nem igénylő fizetési formák a legbiztonságosabb megoldást kínálják számunkra vásárláskor. Az azonban talán kevéssé ismert, hogy a kártyabirtokosok számos más, exkluzív szolgáltatást és különleges előnyt is igénybe vehetnek kártyájuk segítségével.

Magyarországon a Visa most újabb kényelmi szolgáltatásokat kínál, hogy értékes élményekkel gazdagítsa a Visa prémiumkártya-birtokosok életét, akik a kényelmes és biztonságos fizetések mellett nagyszerű előnyöket és különleges kedvezményeket is igénybe vehetnek.

Az alábbiakban öt, itthon és globálisan elérhető kényelmi szolgáltatást mutatunk be, amelyek célja, hogy a kártyabirtokosok több ideje és lehetősége nyíljon új élményekre szert tenni valamint hatékonyabban megoldani a mindennapi élet kihívásait.

1.       A kényelmi szolgáltatások a Concierge – egy, a hét minden napján elérhető „univerzális” személyi asszisztens – segítségével vehetők igénybe, aki egyetlen telefonhívással elérhető és a legváltozatosabb helyzetekben és ügyekben intézkedik a kártyabirtokosok érdekében. Ez az ügyfélszolgálat – igény szerint – kulturális eseményekkel kapcsolatos információkat nyújt, foglalásokat (többek között repülő- vagy vonatjegyek, szállás, étterem és kávézó, sportesemények) intéz, de segítséget nyújt ajándék, vagy virágküldésben és a futárszolgáltatásokkal kapcsolatban is. Egészségügyi problémák esetén is igénybe vehető a szolgáltatás. Az ügyfélszolgálat orvosi vizsgálatokat, időpontokat, vagy akár a fellépő tünetekkel kapcsolatban telefonos orvosi konzultációkat szervez a kártyabirtokos számára, ahol kérdéseket tehetnek fel gyógyszereikről, laboreredményeikről és a szükséges vizsgálatokról. A Concierge ezenkívül az otthoni teendők megoldásában is segítséget nyújt, legyen szó háztartási feladatokról, hibajavításról vagy éves karbantartásról.

2.       A Sportkártya használata további előnyt jelent a bankkártya használójának. A kártyabirtokosok kedvezményes áron juthatnak hozzá a Sportkártyához, amely egyetlen előfizetéssel akár több száz sportlétesítménybe biztosíthat belépést az év minden napján, beleértve prémium- és limitáltan látogatható létesítményeket is.

A Visa prémiumkártyák globálisan használható előnyei többek között az utazás könnyítését szolgálják. Magyarországon is elérhető például az AirRefund, a Visa Luxushotel Kollekció és az ingyenes Bidroom tagság.

3.       Az AirRefund egy olyan szolgáltatás, amely gondoskodik róla, hogy a kártyabirtokos megkapja a megfelelő kompenzációt, ha a járata késik, törlésre kerül vagy túlfoglaltság miatt nincs már hely a repülőgépen. Az AirRefund során az online regisztrációs folyamatot követően a szolgáltató képviseli a kártyabirtokost a légitársasággal szemben és lebonyolítja a kártérítési eljárást az elejétől a végéig. Ha pedig az utas Visa Gold, Platinum vagy Infinite kártyával vásárolta jegyét, akkor az AirRefund sikerdíjából harmadrésznyi kedvezményre is jogosult.

4.       A Visa Luxushotel Kollekció prémium kategóriás kártyák birtokosai számára kínál exkluzív előnyöket, hogy a választott hotelben töltött idő még kellemesebben teljen.

5.       A Bidroom.com egy olyan közösségi alapú szállásportál, amely nem gyűjt további foglalási díjat a szállodáktól, és regisztrált tagjainak 5–25% kedvezményt biztosít a többi foglalási platformhoz képest. A Bidroom világszerte 150 ezer szállodát és apartmant kínál szálláslehetőségként. A kedvezményes helyfoglaláson és az egyéb utazási előnyökön túl pedig a kiválasztott szálláshelyek egyes szolgáltatásait – például későbbi kijelentkezést, wi-fi-t vagy reggelit – ingyenesen veheti igénybe a program résztvevője.

 

Az említett szolgáltatásokra további jogosultsági követelmények és felhasználási feltételek vonatkoznak. További részletek a Visa Prémium Programról elérhetőek a https://www.visa.hu/visa-premium.html oldalon.

 

A Visa Inc-ről

A Visa (NYSE: V) a világ vezető digitális fizetési vállalata. Küldetésünk, hogy megoldásainkkal összekössük világot a legfejlettebb, legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb fizetési hálózaton keresztül, ezzel is elősegítve az emberek, vállalatok, gazdaságok gyarapodását. Fejlett globális adatfeldolgozó hálózatunk, a VisaNet biztonságos és megbízható fizetési lehetőséget biztosít világszerte, amely több mint 65 000 tranzakciót képes kezelni másodpercenként. A vállalat innovációra való folyamatos törekvése katalizátorként hat a digitális kereskedelem gyors növekedésére eszköztől függetlenül, fő hajtóereje a mindenki számára mindenhol elérhető készpénz nélküli jövőről szőtt álmoknak. Ahogy a világ az analóg megoldásokról a digitálisakra vált, a Visa a megoldásai, a munkatársai, a hálózata és az elérhetősége által átformálja a kereskedelem jövőjét. További információért látogasson el az About Visa és visa.com/blog oldalakra, valamint kövessen bennünket a @VisaNewsEurope Twitter oldalon.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top