Budapesten zenél majd David Guetta az MTV EMA gáláján

nlc | 2020. Október 29.
A francia DJ Palvin Barbihoz csatlakozik majd a gálaműsor alatt.

November 8-án este rendezik az idei Music Television EMA gálát, amely a történetében először Budapestről is jelentkezik majd. A járványhelyzet miatt rendhagyó módon készülő virtuális show fellépőinek listája folyamatosan bővül, de most az egyik legfőbb attrakciót is leleplezték: a francia DJ, David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjében kialakított színpadról ad majd különleges zenei produkciót.

A gálaműsor fellépőinek névsora folyamatosan bővül; nemrég Alicia Keys, DaBaby, Karol G, Tate McRae és Jack Harlow is csatlakozott az előadó sztárok közé.

David Guetta már 14 alkalommal volt jelölt az MTV EMA előadói között (Fotó: Music Television)

Palvin Barbi színre lép

Az egészségügyi előírások miatt virtuális show-ként megrendezett gála egyik műsorvezetője Palvin Barbara lesz. Most pedig az is kiderült, hogy a nemzetközileg is elismert magyar szupermodell közösen fogja elkalauzolni a nézőket a főváros és Magyarország legszebb pontjaira, és bemutatják azokat az épületeket, tájakat, valamint látványosságokat, amiket az ide utazóknak mindenképpen érdemes meglátogatniuk.

„Nagy köszönettel tartozom az MTV-nek ezért a lehetőségért. Fantasztikus műsorral készülünk a nézőknek, amit világszerte mindenki a saját otthonából élvezhet majd. Megtiszteltetés számomra, hogy idén én is, amikor a zene közös ünneplése talán fontosabb, mint valaha felléphetek a gálán” – nyilatkozta a David Guetta, akit eddig már 14. alkalommal kapott jelöltek az EMA-n; idén a Legjobb elektronikus előadó, valamint a Legjobb videoklip kategóriákban van versenyben.

A 2020-as jelöltek listája már elérhető az esemény hivatalos oldalán. A szavazás is elkezdődött, a voksokat november 2-án éjfélig tudják leadni a rajongók az MTV EMA honlapján.

Még több zene az nlc-n:

Exit mobile version