nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbi lesz az MTV EMA egyik műsorvezetője

Palvin Barbi lesz az MTV EMA egyik műsorvezetője

A magyar szupermodell a zenei díjátadóról jelentkezik be Budapesten. Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek.

A Victoria’s Secret kampányaiban is részt vevő Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

Palvin Barbi

Palvin Barbi nagyon boldog, hogy ilyen felkérést kapott (Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Eco-Age Ltd)

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik. A november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló show-nak.

A barátjával tavaly összeköltöző magyar szupermodell a több világsztárt is felvonultató nemzetközi eseményről azt mondta, hogy „ez egy hatalmas lehetőség az országnak”.

(MTI)

Olvass még Palvin Barbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top