nlc.hu
Sztárok

Palvin Barbara és Dylan Sprouse kapcsolata

Palvin Barbara miatt megküzd a nehézséggel Dylan Sprouse – ebből is látszik, komolyak a szándékai

Két éve van együtt Palvin Barbara és Dylan Sprouse, a 27 éves színész pedig nagyon komolyan veszi ezt a kapcsolatot, most is kiderült.

Az elmúlt időszakban a járványhelyzet miatt Palvin Barbara lényegesen több időt töltött a párjával kettesben, mint az elmúlt két évben bármikor és ezt mindketten élvezték. Ahogy a modell nemrég egy közös szerelmes képhez írta: jóban-rosszban együtt vannak. 

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a milánói divathéten

Palvin Barbara és Dylan Sprouse a milánói divathéten idén januárban (Fotó: Profimedia)

„Az életem nagyon megváltozott, hiszen máskor folyamatosan utazok a világban, most meg szinte mindig otthon vagyok a szerelmemmel. Sokat főzünk együtt, olvasunk, videójátékozunk és edzünk” – meséli Barbi és a Best magazinból nem csak ez derült ki, hanem az is, hogy a pár nagyon komolyan tervezi a közös jövőjüket.

„Jól kiegészítjük egymást, mert nagyon hasonló a gondolkodásunk. Az együttélés is könnyen megy, mert ugyanazokért a dolgokért lelkesedünk: imádunk piknikezni, kempingezni és japán animációs fi lmeket nézni.(…) Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba.”

Mint kiderült, Dylant Barbi családja is kedveli, és a színész mindent megtesz, hogy beilleszkedjen, nem is kis energiát feketet abba, hogy leküzdje a nyelvi nehézségeket.

“A szüleim is nagyon kedvelik őt, ezért igyekszem úgy alakítani, hogy velem tudjon jönni Magyarországra, ha éppen nem túl elfoglalt. Szeret ott lenni, Budapest lenyűgözte, ahogy a Sziget Fesztivál és a magyaros ételek is. A szüleim kedvéért magyarul tanul, hogy tudjon velük beszélgetni.”

Palvin Barbara a Best magazinnak mesélt a terveikről és arról is, hogyan éli meg a kritikákat: 

Best magazinban exkluzív interjú van Palvin Barbival

Best magazinban exkluzív interjú van Palvin Barbival

Palvin Barbi nem csak a szerelemben sikeres: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top