Szabadidő

Csodás jelmezekkel indult a Nicsak, ki vagyok? (x)

Elstartolt a TV2 jelmezes műsora, a Nicsak, ki vagyok? második évada vasárnap este. A részben megújult sztárcsapatokban Kajdi Csaba és Ábel Anita végre kedvükre zrikálhatták egymást, ugyanis ezúttal külön csapatban versengenek a jobbnál jobb tippekért. Ábel Anita csapatát Csonka András és Király Viktor erősíti, míg Kajdi Csaba és Pápai Joci mellett Mádai Vivien tűnt fel a műsorban.

Az első adásban négy maszk mutatkozott be, a szereplők – a Kukorica, a Hattyú, a Ló és a Tigris – három körben adtak elő produkciókat, és egyedül a Tigrist nem leplezték le a sztárcsapatok, ő jutott tovább a döntőbe.

Csodás jelmezekkel indult a Nicsak, ki vagyok? (x)Sokan nem is gondolnák, mekkora csapatmunkát igényel a jelmezek elkészítése a tervezés folyamatától egészen a kivitelezésig. Kiss Márk stylist tervei alapján két profi varrónő készíti a kosztümöket, az olyan különlegességek, mint a gyöngyök, a strasszok vagy a maszk festése pedig az ő keze nyomát viseli. Két kivitelező csapat dolgozik az olyan speciális elemeken, mint a gipszből, habkartonból készült fejek. 

Csodás jelmezekkel indult a Nicsak, ki vagyok? (x)A tigrisét például 3D-s terv alapján álmodták meg számítógépen, majd kézzel festették, ragasztották. Kiss Márk elmondta: összesen kilenc ember dolgozott a hírességek jelmezein, melyeket a TV2 kreatív csapata és ő választott ki. A maszkokról természetesen a szereplőkkel is egyeztettek, és ha felmerült valamilyen személyes igény, akkor azt figyelembe vették a kivitelezés során.  

Csodás jelmezekkel indult a Nicsak, ki vagyok? (x)A műsor második évadában újdonságokkal is készültek a producerek: úgynevezett „szuperképességekkel” segítik a sztárcsapatok tippjeit, ezek az információk a szereplők egy-egy érdekes hobbiját, ügyességét mutatják be.

Csodás jelmezekkel indult a Nicsak, ki vagyok? (x)A döntőben pedig további meglepetések várnak majd a nézőkre, visszatérnek ugyanis az első évad karakterei, akik duettet énekelnek a döntősökkel.

És hogy kik bújnak meg a maszk mögött? Színészek, énekesek, sportolók, műsorvezetők egyaránt. Egy biztos: óriási döbbenet vár mindazokra, akik követik a műsort!

Deríts fényt a műsor titkaira és olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top