nlc.hu
Szabadidő

Itt A nagy visszatérők magyar előzetese

Robert De Niro ki akarja nyírni Tommy Lee Jonest, és ezt már magyarul is megnézheted

A nagy visszatérők című filmben az egykori Dühöngő bika egy szélhámos hollywoodi producert alakít, aki biztosítási csalással szeretne pénzhez jutni úgy, hogy kinyírja a filmsztárját, Tommy Lee Jonest. A film magyar szinkronos előzetesét először az nlc-n láthatod.

Robert De Niro lassan már több komédiában játszik, mint drámában, de új filmje mégsem igazán hasonlít az olyan hazánkban jól ismert és népszerű munkáira, mint a Nagyfater elszabadul vagy a Nagypapa hadművelet, mert egy ízig-vérig fekete komédiáról van szó. Azonban ne feledjük, hogy emberünk ezen a területen is otthonosan mozog, ahogy azt például az Amikor a farok csóváljában bizonyította. Új filmjében egy olyan filmproducert alakít, akinek nem igazán fut jól a szekere, ráadásul tartozik egy maffiózónak is (az isteni Morgan Freeman), ezért sürgősen ki kell találnia valamit. Hogy mit talál ki? Ezt – legalábbis magyar szinkronos formában – nálunk nézheted meg először A nagy visszatérők pompás kis előzetesében.

De Niro karaktere egy filmsztár halálesete kapcsán kap ihletet, és alibiből elkezdi egy westernfilm forgatását, amihez leszerződteti a műfaj veterán sztárját (Tommy Lee Jones), hogy aztán balesetnek álcázva a dolgot kinyírja őt, és felmarkolja a halála után járó biztosítási pénzt, amiből ki tudja fizetni a tartozását. Azonban az idős westernhősnek legalább kilenc élete van, és egyik kicsinálási módszer sem tűnik hatékonynak ellene. Hogy végül mi lesz a vége? Majd a moziban megtudhatjuk, ha egyszer újra kinyitnak, a film magyar forgalmazójának tervei szerint ugyanis nem sokkal azután műsorra is tűznék A nagy visszatérőket.

Olvasnál még Robert De Niróról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top