Szabadidő

Pikáns. Fülledt. Provokatív – Az év erotikus thrillere! (x)

Mercèdes Rheinberger, Ártatlan vagyok című, vérforraló regénye Varsóban játszódik, fülledt és féktelen történet, ami biztosan nem hagy aludni az éjjel… Feszültséggel teli, merész, csavaros regény, amiben sohasem tudhatod, mi történik a következő oldalon.

Pikáns. Fülledt. Ppovokatív – Az év erotikus thrillere! (x)
Az erotikus thriller főhősnője a gyönyörű, titokzatos festőművész, Aleksandra Kozłowska. A nő gátlástalan szeretője oldalán alámerül a szenvedély bugyraiba, egyik légyottjuk azonban a férfi halálával végződik.

Pikáns. Fülledt. Ppovokatív – Az év erotikus thrillere! (x)

Vajon milyen titkokat rejteget a veszélyesen vonzó, ártatlan szemű Aleksandra?

A gyilkosság éjszakáján történtekre nem emlékszik, azonban számtalan különös, megfejtésre váró titok lengi körül.
A volt Idegenlégiós rendőrtiszt, Morawski főfelügyelő a gyilkos után indít hajszát, míg egy hipnózisra specializálódott pszichiáter a nő emlékeinek nyomába ered.

Pikáns. Fülledt. Ppovokatív – Az év erotikus thrillere! (x)
És ezzel kezdetét veszi az erotikától fűtött és döbbenetes titkokkal teli, fergeteges történet. Bűn és bujaság elevenedik meg a lapokon. A tempó szédületes, a végkifejlet pedig megdöbbentő.
Titkok, pénzmosás, botrány és szenvedély, lenyűgöző lélekrajzok, feszültség és akció, több mint 500 oldalon keresztül. Garantáltan felforrósít!

Nézd meg a könyv trailer videóját:

Olvass bele a regénybe! 

Könyvesbolti elérhetőségek, galéria, és beleolvasó a Kiadó weboldalán:

https://ujhullamkonyvek.com

A szerző weboldala:
http://www.mrheinberger.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top