nlc.hu
Szabadidő

Elefántbébi az ultrahangon

Cuki videó: így néz ki egy elefántbébi az ultrahangon

Elefántbébit vár Asha, az oklahomai elefánt, az állatkert pedig imádnivaló ultrangfelvételeket osztott meg a kis elefántról.
Elefánt az ultrahangon

Elefántbébit vár Asha, az Oklahomai Városi Állatkert indiai elefántja. A 25 éves ormányos már vemhessége nyolcadik hónapjában jár, de mivel az elefántok 22 hónap alatt hordják ki az utódaikat, még bőven van idő a kicsi megszületéséig.

Az állatkert úgy számol, hogy 2022 februárjában jöhet világra az elefántborjú. Addig az állatorvosok folyamatosan monitorozzák az elefántmama és kicsinye állapotát, és rendszeresen végeznek ultrahangvizsgálatot is.

Nemrégiben az állatkert a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben megmutatják, hogyan fest az ultrahangfelvételen az elefántbébi. Különleges és cuki képsorok következnek:

A vizsgálatok szerint nincs ok aggodalomra, a bébi és az édesanyja is majd’ kicsattanak az egészségtől.

A megszületendő elefántbébi apja az 51 éves Rex, akitől Ashának már született két utódja, a most 5 éves Achara és az 1 éves Kairavi.

(Bored Panda)

(Kiemelt kép:Facebook/Oklahoma City Zoo and Botanical Garden)

Még több cuki kiselefánt az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top