nlc.hu
Szabadidő

Így tartsd rendben a gyerek játékait.

Ezzel a filléres trükkel rendben tarthatod a gyerek játékait

Főleg az apró játékok elpakolására osztott meg egy egyszerű, de hatásos trükköt egy anya.

Akinek van kisebb gyereke, annak nem kell magyarázni, milyen sok időbe telik a szanaszét hagyott játékok elpakolása. Egy anya most mutatott egy filléres trükköt, ami segíthet a káosz felszámolásában.

A nő a Extreme Couponing and Bargains UK nevű Facebook csoportban osztotta meg a módszerét. Azt írja, hogy vett egy 10 fontos (4 ezer forint) Ikea-fogast, meg néhány hálós, gyümölcstartó zacskót az Aldiban (darabját 25 pennyért, nagyjából száz forintért). És ezt rakta össze:

Rendszerezési trükk a játékok elpakolásához

Főleg az apróbb játékokat, kiegészítőket tudod gyorsan elpakolni a hálós módszerrel (Fotó: Facebook/Extreme Couponing and Bargains UK)

Az anya azt is írta, hogy nem szokott semmit polcokra pakolni, ezért szüksége volt valamire, amibe beleteheti a kislánya babaházához tartozó mütyüröket.

A kommentelőknek nagyon tetszett az ötlet, és többen már régóta használják a trükköt, mert LEGO, Barbie-kiegészítők és más játékok esetén is beválik.

(Metro)

Még több hasznos tanács a játékok elpakolásához:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top