Szabadidő

Hivatásos spártai harcosok érkeztek Magyarországra (x)

Az ókori Spárta félelmetes harcosait már itthon is megtalálod, – persze csak a képernyő előtt - hiszen a Vegas.hu online kaszinó játékai közé megérkeztek az ókori harcosok!

Hivatásos spártai harcosok érkeztek Magyarországra (x)
Na de miért is foglalkoztatja az embereket még mindig az ókori Spárta és mit tudtak a harcosai, hogy azóta is felkapjuk rá a fejünket? Nem véletlenül jelenik meg szemünk előtt egy kidolgozott testű, vörös öltözetű katona, ha meghalljuk a Spárta szót. Az ókori Spárta történelme során katonaállamként működött. Megdöbbentően jól viselték a fájdalmat és a párharcokat, ennek köszönhetően pedig a korabeli világ félve tisztelgett előttük évszázadokon keresztül.

Számos erőnléti verseny és játék viseli magán a Spárta nevet, ami arról tanúskodik már első hallásra, hogy az illetőnek szüksége lesz a bátorságára és nem utolsó szempontként egy kis kar- és mellizomra, hogy átélhesse az izgalmakat! A Vegas.hu ezt az élményt viszi biztonságos online keretek közé, ahol a játékos az ókori Spártába utazhat vissza, a félelmetes harcosok otthonába. Bátorságra és feszes izmokra itt most nem lesz szükség, annál inkább az ügyességre és a szerencsére: kerüld ki a nyilakat, és válassz okosan pajzsokat, hogy a lehető legtöbb ingyen pörgetéshez juthass hozzá! A bónusz játékban pedig Zeuszt is ámulatba kell ejtened a nagy nyereményekhez.

Mire vársz még? Csapj le az izmos férfi felsőtestekre, csattanjanak a dárdák, küzdj meg Te is a legősibb ellenféllel!

Készen állsz? Mert „This is Sparta!”

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top