nlc.hu
Szabadidő

Ezekkel a filmekkel rukkol elő a Netflix idén

A legnagyobb sztárokkal, brutális filmválasztékkal támad a Netflix idén – videós ízelítő

Videós ízelítőt állított össze a Netflix arról, milyen szuper filmekkel rukkol majd elő idén. Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Sandra Bullock és Meryl Streep is velük dolgozik, és minden héten új saját eseményfilmmel rukkolnak elő.

Az évet Wéber Kata és Mundruczó Kornél nyitotta a Pieces of a Woman című drámával a Netflixen, az erős kezdést pedig erősen illik folytatni: nagy meglepetéseket tartogatnak a mozirajongóknak világszerte olyan díjnyertes alkotókkal, mint Jane Campion (The Power of the Dog), Paolo Sorrentino (The Hand of God) és Adam McKay (Don’t Look Up). Az idei felhozatalban megjelennek a zombik (Army of the Dead – A halottak hadserege), a cowboyok (The Harder They Fall, Concrete Cowboy), vagy a gimis romantika (többek között érkezik A fiúknak – Örökkön örökké és a Csókfülke harmadik része). Jönnek új tinihorrorok (Fear Street trilógia, There’s Someone Inside Your House) és a könyvkedvencek adaptációi (The Woman in the Window, Munich, The Last Letter from Your Lover), de blockbusterekből sem lesz hiány (Red Notice, Sweet Girl, Kate), ahogy a családi filmezésekre is jöhet egy határozott igen (IGEN NAP, Back tot he Outback, Finding ’Ohana).

 

A Netflixen minden héten lesz valami újdonság, a legnagyobb sztárok szereplésével: Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Idris Elba, Meryl Streep, Zendaya, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Gal Gadot, Dave Bautista, Naomi Watts, Jake Gyllenhaal, John David Washington és Octavia Spencer is tiszteletét teszi a nappalikban. Híres rendezőkből sem lesz hiány: Zack Snyder, Nora Fingscheidt, Joe Wright, Antoine Fugua, Shawn Levy, Robert Pulcini és Shari Springer Berman mellett rendezőként is találkozhatunk Halle Berry-vel, vagy Lin-Manuel Mirandával.

További finomságok a Netflixről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top