Szabadidő
Szponzorált tartalom

Jöhet egy kis beöltözős buli? Dobd fel az otthoni hangulatot! (X)

A négy fal közötti élet mára elég nyomasztóvá vált. Sokan home office végzik a munkájukat, online oktatják a gyereküket, házhoz szállítással intézik a bevásárlást a szupermarketből, és talán a hétvégén el tudnak kicsit menni a parkba vagy kirándulni. Az egyéves pandémiahelyzet nem könnyíti meg a lelki egyensúly megtartását, nehéz kikapcsolódni, nincs mozi, színház, kiállítás, pláne társasutazás. Mit lehet tenni? Egy kis kreativitással megbolondíthatjuk az életünket.

 Beöltözés és jelmezek – nem csak gyerekeknek

A beöltözős bulira biztos te is felkaptad a fejed, és nem egyből az jutott eszedbe, hogy a gyermeknek rendelj egy klassz jelmezt, és tartson a pajtásokkal egy online mini-farsangot! Pedig ez sem rossz ötlet, és pár anyukával összefogva könnyen megvalósítható. Ha nem akarjátok, hogy a gyerekek akár 10 fő alatti csoportban is összeverődjenek, akkor meg lehet oldani online is a „bulit”. Ha pedig tényleg változatosságra vágysz, hát magad is elkészítheted azt a jelmezt, kosztümöt, amit szívesen viselne a gyermek. Ha kell némi ihlet, nézz a Netflixen egy kis RuPaul showt, garantált nevetés, és jó adag ihlet, hogyan készíts ruhát, akár zuhanyfüggönyből és virágcserépből is.

Jöhet egy kis beöltözős buli? Dobd fel az otthoni hangulatot! (X)Persze lehet, hogy nincs még gyermeked, és inkább a párkapcsolatodba vinnél egy kis játékosságot – ezt is teljes mellszélességgel támogatjuk. Valóban nehéz most fenntartani a vidámságot és lazaságot a hétköznapokban, és a párkapcsolatunkban. Aggódunk a jövő miatt, az egészségünk miatt, van, aki a munkáját veszítette el, szóval nem könnyű most stresszmentesen élni. Pedig nem szabad hagyni, hogy a szerelmet is elpusztítsa ez a vírus, most a finishben meg főleg, mikor itt a vakcina.

A hétvégék szabadok, menjetek el kirándulni! A fővárosban élőknek remek kiruccanás Szentendre vagy Dobogókő, amik még hidegben is tökéletes kikapcsolódást nyújtanak pár órára.

Jöhet egy kis beöltözős buli? Dobd fel az otthoni hangulatot! (X)Akik pedig otthon maradnak, társasozzanak, twisterezzenek, vagy épp tényleg jöhet egy kis beöltözős buli. Nem akarunk ötleteket adni, dehát ez a járványhelyzet adja magát: egy gondos nővérke, vagy egy sármos doktor, sztetoszkóppal a nyakában biztosan megmozgatja a fantáziátokat!

A kreativitás mellett a kommunikáció a lényeg. Talán épp ideje megbeszélni bizonyos dolgokat, akár elsuttogni a kedvesnek, ha van még olyan titkos vágyatok, amit nem teljesített be… és fordítva.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top