nlc.hu
Szabadidő

Fogadott rá, ezért berohant a pályára a Super Bowlon

Arra fogadott, hogy valaki berohan a pályára a Super Bowlon, aztán berohant a pályára a Super Bowlon

Rengeteg pénzt nyert a férfi, aki berohant a pályára a Super Bowlon, de előtte fogadott arra, hogy valaki be fog rohanni a pályára.
Berohant a pályára a Super Bowlon

A hétvégén rendezték az amerikai sportélet egyik legnagyobb eseményét, a Super Bowlt. Az amerikaifutball-bajnokság döntőjét azonban nem várt esemény szakította meg.

A negyedik negyedben meg kellett állítani a játékot, mert berohant a pályára egy férfi, aki rövidnadrágot és egy rózsaszín dressz viselt. Rövid kergetőzés után a biztonsági őrök végül leteperték és kivezették a férfit, akiről hamar kiderült, hogy Yuri Andrade-nek hívják. Őrizetbe vették, majd ezer dolláros óvadék ellenében elengedték.

Mint később arra fény derült, az óvadék aprópénz volt a férfinek, ugyanis a meccs előtt 50 ezer dollárral arra fogadott, hogy valaki be fog rohanni a pályára a Super Bowlon. És miután mindent megtett azért, hogy győztes legyen a fogadása, 374 ezer dollár (111 millió forint) ütötte a markát.

Sokan egyébként az egész mögött csak egy hírverő akciót látnak, amely mögött az orosz születésű amerikai youtubert, Vitaly Zdorovetszkijt sejtik. Ezt támasztja alá, hogy a pályára berohanó Andrade dresszén a Vitaly Uncensored felirat díszelgett, ami a youtuber weboldalának a neve.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Patrick Smith / Getty Images via AFP)

Még több emlékezetes pályára rohanás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top