nlc.hu
Szabadidő

A kislány a villamoson volt, az anyja kint ragadt

Szülők rémálma: 6 éves lánya már a 17-es villamoson volt, az anya orra előtt becsukódott az ajtó

Rémülten püfölte a 17-es villamos oldalát az édesanya, akinek a kislánya már a járművön volt, ő azonban kint ragadt.

A problémát az okozta, hogy a hatéves kislány hamarabb szállt fel a villamosra, mint a család többi tagja. A villamosvezető ezt a tükörben nem vette észre, ezért becsukta az ajtókat és elindult. Az esetről az Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet írt bővebben a Facebook-oldalán.

Az eset a 17-es villamos vonalán történt (fotó: MTVA/Bizományosi: Nagy Zoltán)

Az eset a 17-es villamos vonalán történt (Fotó: MTVA / Bizományosi: Nagy Zoltán)

Március 31-én a járőrszolgálatot ellátó felügyelőink éppen közbiztonsági ellenőrzést tartottak a III. kerület, Újlak és környékén, amikor a 17-es villamos Kolosy téri megállójában egy segítségért kiáltozó nőre lettek figyelmesek.  Az édesanya a gyermekével szaladt a villamos után, közben ütötte annak oldalát, hogy a vezető észrevegye és megálljon. A felügyelőink a hölgy segítségére siettek, aki elmesélte, hogy az egyik gyermeke fennmaradt a villamoson. A járőreink a szolgálati járművükkel a villamos után mentek, majd a Katinyi mártírok parkja megállónál sikerült a villamost feltartóztatni, amíg a kislányt leszállították. A 6 év körüli kislány nagyon megijedt a történésektől és zokogott. Felügyelőink nyugtatták őt, amíg az édesanyja és a testvére a helyszínre érkezett

– írták. Az édesanya megköszönte a felügyelők segítségét, a család pedig továbbutazott a következő villamossal. A 17-es villamoson történtek már cifrább dolgok is: egyszer például egy halott fél napon át villamosozott rajta. 

Gyerekek hajmeresztő történetei tömegközlekedési eszközökön:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top