nlc.hu
Szabadidő

Büntetőfékezett az autós, miután rádudáltak

Videó: elgurult a gyógyszere az autósnak, miután rádudáltak az M7-esen

Kilométereken át üldözte a másik autóst, bevágott elé, majd többször büntetőfékezett az autós, akire rádudáltak az M7-esen.
Videó: elgurult a gyógyszere az autósnak, miután rádudáltak az M7-esen

Elég rosszul kezeli a konfliktusokat az az autós, aki kilométereken keresztül büntetőfékezésekkel és hajmeresztő manőverekkel próbált móresre tanítani egy másik autóst, mert az korábban rádudált.

„Az M7 es autópálya bevezető szakaszán történt velem a konfliktus. Egy autós sérelmezte, hogy dudálok rá, amiért szándékosan nem ment le a baloldali sávról. Majd miután megelőztem és vissza álltam élé, jópár kilométeren át üldözve, fenyegetőzve kétszer állóra fékezve, keresztbefordulva bevágott elém” – írta a Bp-i Autósok Közösségének a felvételt készítő autós.

A videót készítő autós azt állítja, elsősorban nem azért dudált, mert az előtte haladó nem tartott jobbra, hanem mert amikor mögé ért, még rá is fékezett. Csak ezt követően dudált. Annyit azért megjegyeznénk, hogy 0:52-nél, amikor a videót beküldő autós vág be teljesen értelmetlenül a kék Volvó elé, az látható, hogy valami okból nagyon gyorsan lemaradnak az előttük haladó autó mögött… Mindig kettőn áll a vásár.

Mi azt ajánljuk, ne próbáljátok megnevelni a többi autóst, és ne menjetek soha bele „ki az erősebb” helyzetekbe, még akkor sem, ha nektek is van igazatok. A fenti videó jól példázza, hogy mindkét autós életveszélyesen viselkedett.

Még több hajmeresztő autós videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top