nlc.hu
Szabadidő

A 365 nap c. lengyel szoftpornó folytatódik

Folytatódik a botrányos lengyel szexfilm, ami ellen rengetegen tiltakoztak

Három része lesz a tavaly Netflixen bemutatott szoftpornónak.

A 365 nap című lengyel szexfilm tavaly év elején mutatták be, majd júniusban felkerült a Netflixre, ahol hatalmas nézettséget ért el, bekerült kilencvennél több ország top 10-es listájába is, amely a legnézettebb filmeket és sorozatokat rangsorolja, és a cég adatai szerint tavaly ez volt a negyedik leggyakrabban keresett filmjük. Most bejelentették, hogy a film nemhogy folytatást, de még egy harmadik részt is kap majd.

Folytatódik a botrányos lengyel szexfilm, amely ellen rengeteget tiltakoztak

Folytatódik a botrányos lengyel szexfilm, amely ellen rengeteget tiltakoztak. Fotó: Youtube

A második részben a két főszereplő, Michele Morrone és Anna-Maria Sieklucka visszatérnek, akárcsak Magdalena Lamparska. Simone Susinna személyében új szereplő is érkezik a produkcióba, a rendezők pedig újra Barbara Białowąs és Tomasz Mandes lesznek. A sztoriról annyit tudni egyelőre, hogy Laura és Massimo újra együtt vannak, ám ezt jelentősen megnehezíti Massimo családja, illetve egy rejtélyes férfi, aki mindenáron el akarja nyerni Laura kegyeit.

A pornográf jelenetekben bővelkedő film ellen rengetegen tiltakoztak: a brit énekesnő, Duffy nyílt levélben fordult a Netflixhez, amiért szerinte a film a nemi erőszakot dicsőíti, és összesen 95 ezer aláíró követelte a streamingóriástól, hogy vegye ki kínálatából a filmet, de hiába.

Retro erotikus filmek 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top