nlc.hu
Szabadidő

Orbán Viktor még sosem volt ennyire lájkvadász

Durva lájkvadászat vagy feltörték a fiókját? – Nem tudjuk mire vélni Orbán Viktor posztját

A miniszterelnök ugyan hajlamos könnyed lájkolnivalókkal is szórakoztatni a követőit, de olyan szintű lájkvadászatot, mint ma, még sohasem mutatott. Valóban ő csinálta, vagy feltörhették a fiókját?

Ha találkozik egy ismert és népszerű emberrel, természetesen jön a fotó, ahogy az evős vagy épp fontosabb családozós események sem hiányoznak a repertoárból, ahogy annak is szeret nyilvánosan örülni, ha egy magyar sportoló nagy sikereket ér el, de ezzel Orbán Viktor abszolút beleillik a magyar politikusi fősodorba, hiszen a legtöbben ugyanígy űzik ezt az ipart a Facebookon. Csakhogy ma egy olyan poszttal állt elő, ami tőle igazán szokatlan – szúrta ki a Blikk.

A mai posztja azért feltűnő, mert az információtartalma zéró, és mintha lájkgyűjtésen kívül nem is szolgálna másra. A jól ismert „Hahó fészbukosok!” megszólítást szégyentelenül lájkvadász mondatok követik, méghozzá így:

Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket // Who likes the rain? Tag someone in the comment section!

Mit gondoltok, ő és a stábja ennyire unatkoznak az esőben, vagy feltörhették a fiókját?

És most valami könnyedebb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top