Szabadidő
Szponzorált tartalom

A neve Péter. Nyúl Péter (X)

A Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő a mozikban!

A neve Péter. Nyúl Péter (X)A tökéletes filmsztár sportos, vagány és a legnehezebb helyzetben is megőrzi szellemességét. Nincs néző, aki ne szeretne vele tölteni egy napot: Jó lenne beszélgetni vele. Jó lenne összebarátkozni vele.

Nyúl Péterre illik a leírás: igazi filmsztár alkat, nem csoda, hogy az első rész hatalmas sikere után már a második mozifilm készül a főszereplésével. Régi jó tulajdonságait mind megőrizte, de sok minden megváltozott körülötte. Első nekifutásra egy bolondos vidéki lány (Rose Byrne) kedvenceként éldegélt egy idilli angol faluban. A nyugalmukat felforgató városi fiatalembert (Domhnall Gleeson) a környékbeli állatseregletnek szerencsére sikerült megzaboláznia. A nyulakat rajzoló lány és az ifjú egymásba szerettek, és az állatoknak nem kellett többet attól félniük, hogy valahonnan kizárják, vagy valahova bezárják őket. Hogy közben felforgatták a falu életét, megostromoltak egy udvarházat és felrobbantottak ezt-azt? Ők már csak így szelídek.

A neve Péter. Nyúl Péter (X)A fékezhetetlen Nyúl Péter és összes rokona, barátja, a sok mókás állat szerencsére visszatér, ezúttal is nagy bajba keverednek, és ember barátaik problémáit is nekik kell megoldaniuk. Angolos humoruk, bájuk és ötletességük nem kopott, de a tét nőtt, a film látványosabb lett (a történet részben Londonban játszódik), néha már olyan, mint egy nyulas James Bond-sztori. Ezek az állatok (a vegetáriánus rókától a bamba szarvasig) emberi jellemmel, emberi problémákkal küszködnek, csak sokkal jobb fejek. És nagyon viccesek.

A neve Péter. Nyúl Péter (X)E filmmel Nyúl Péter végképp bevonul a klasszikus állathősök közé: abba az exkluzív klubba, ahova Micimackótól Paddingtonig azok tartoznak, akiket a gyerekek imádnak, és a felnőttek is élvezettel néznek.

Ráadásul a magyar változat felnő az eredetihez: a szinkronhangok (Elek Ferenc, Sodró Eliza, Nagy Ervin és még sokan mások) hallható élvezettel keltik életre az emberi módon viselkedő állatok újabb, magával ragadó kalandját – ami június 24-től végre mozikban látható!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top