nlc.hu
Szabadidő

Mégsem lesz B my Lake

Volt, nincs: elmarad az egyik nyárzáró balatoni fesztivál

Vannak olyan fesztiválok, amiket idén sem tartanak meg, ezek listája most tovább bővült, lemondták ugyanis a 2021-es B my Lake-et.

Augusztus 18. és 21. között rendezték volna meg Zamárdiban a 2021-es B my Lake fesztivált, de a rendezvény Facebook-oldalán közzétett poszt szerint sajnos az idei év kimarad, legközelebb 2022-ben lesz fesztivál.

“Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy az év egyik legjobban várt rendezvényét tudjuk megszervezni, de a tárgyalások, egyeztetések a tervezett jövőbeli helyszínnel annyira elhúzódtak, hogy az idei évben a fesztivált nem tudjuk megvalósítani biztonságosan és azon a színvonalon, amihez Ti is, mi is ragaszkodunk. Az idő rövidsége, a nagy számú nemzetközi fellépő meghívásával kapcsolatos bizonytalanságok nem tették lehetővé, hogy egy ilyen nagyszabású, világsztárokat felvonultató Fesztivál minőségi módon megvalósulhasson” – írják a szervezők.

A bejegyzés szerint a 2021-es fesztiválra váltott jegyeket vissza is lehet váltani, de áttehetőek lesznek 2022-re, illtve feltölthetőek lesznek egy egyenlegre, melyről később napijegyeket vagy bérleteket lehet vásárolni, és július 7-ig közzéteszik azokat a lehetőségeket, amikkel jegyvásárlóik továbbra is élhetnek.

Fiatalok a Strand és a B.my.Lake fesztiválon 2016. augusztus 26-án.

Fiatalok a Strand és a B.my.Lake fesztiválon 2016. augusztus 26-án. (Fotó: Balogh Zoltán)

Mit tartogat a fesztiválszezon 2021-ben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top