nlc.hu
Szabadidő

Exkluzív nlc előzetes-premier: Így vagy tökéletes

Exkluzív trailer-premier: nézd meg az nlc-n az Így vagy tökéletes című film új előzetesét!

A Magyar Mozgókép Fesztiválon nagy sikert aratott romantikus vígjáték augusztusban kerül a mozivásznakra, és egy vadonatúj kedvcsináló érkezett hozzá.

A Veszprémben a legjobb elsőfilmes díjával kitüntetett Varsics Péter filmje egy komplikált, de annál humorosabb szerelem története. A bestsellerszerző hősnő el sem tudja képzelni, mi vár rá, amikor a sors összehozza az irodalmi babérokra törő kreatív reklámguruval. Kettejük románca már a kezdetektől elég komplikált, amit számos félreértés és komikus helyzet bonyolít, és persze az ismerőseik is felkavarják körülöttük az állóvizet. Ebből egy kis ízelítőt is kaphatunk a romantikus vígjáték legújabb előzetesében. Ha pedig a korábbi előzetest is megnéznéd, azt az alábbi linken teheted meg.

Andrást Fekete Ernő, míg Katát Béres Márta alakítja, a mellékszerepekben pedig igazi sztárparádét láthatunk, ugyanis emlékezeteset alakít a filmben Thuróczy Szabolcs, Trokán Nóra, Lengyel Tamás, Dér Zsolt és Hegedűs D. Géza is. A filmet a könnyed és kedves vígjátékok mestere, Csurgó Csaba írta, akinek olyan filmeket és sorozatokat köszönhetünk, mint a Megdönteni Hajnal Tímeát, az Apatigris vagy A tanár.

Az Így vagy tökéletes augusztus 19-től látható a magyar mozik műsorán.

Romkomokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top