nlc.hu
Szabadidő

Üldözte a rendőrség, ő beugrott a Mekibe kajáért

Üldözte a rendőrség, ő behajtott egy McDrive-ba kaját venni

Nem mindennapi lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot egy autótolvaj, aki a massachussettsi Worcesterben a rendőrségi üldözés közben megállt, hogy vegyen magának némi elemózsiát egy McDrive-ban.

A worcesteri rendőrséget egy férfi értesítette, hogy egy idegen nő a szeme láttára bemászott az autójába és elhajtott vele. Mivel az autóban GPS helymeghatározó működik, a férfi pontosan látta, hogy a tolvaj merre halad vele, és ezt az információt természetesen a rendőrökkel is megosztotta. Mire a rendőrség a közelébe ért volna, már egy másik bejelentés is érkezett, hogy a lopott autó összekoccant egy másikkal, majd megállás nélkül továbbhajtott – írja a 24.hu.

A McDrive logó (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

A McDrive logó (Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

A rendőrök végül megtalálták a keresett járművet, bekapcsolták a kék villogót és felszólították a gyanúsítottat, hogy szálljon ki a kocsiból. Amikor közeledni kezdtek felé, a sofőr hirtelen gázt adott és továbbhajtott. Üldözni kezdték, de kicsit később inkább kikapcsolták a szirénájukat és kicsit lemaradtak, nehogy a nő súlyos közlekedési balesetet okozzon. A nő valószínűleg úgy gondolhatta, hogy már nincsenek a nyomában, mivel lehúzódott, és behajtott egy McDrive étteremhez, hogy kaját vegyen magának. Ott két rendőrautóval közelítették meg, és ő próbálta menekülőre fogni, nekihajtva az egyik rendőrautónak. Ezután egy nagy kupac fenyőkéreg talajtakaróba hajtva elakadt, és onnan már nem volt számára menekvés. A 38 éves Johanna Gardell minden erejével küzdött a letartóztatás ellen. Többek között elhajtással igazoltatáskor, személyi sérüléssel járó baleset helyszínének elhagyásával, testi sértéssel, jármű jogtalan használatával és a közrend megzavarásával vádolják.

A Mekiben mindig történik valami:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top