nlc.hu
Szabadidő

Tarantino és az anyja viszonya

Gúnyolta az anyja gyerekkorában, ezért egyetlen fillért sem ad neki Tarantino

Még gyerekkorában fogadta meg, ha sikeres író lesz, egyetlen fillért sem lát majd az anyja.

Quentin Tarantino nemrég a The Moment című podcast vendége volt, amelyben elmondta: gyerekkorában az anyja kigúnyolta őt filmes ambíciói miatt, és megpróbálta megakadályozni, hogy forgatókönyveket írjon. A Kill Bill rendezője az iskolai feladatok helyett is az ötletein dolgozott – írha a hvg.hu.

Gúnyolta az anyja gyerekkorában, ezért egyetlen fillért sem ad neki Tarantino

Tarantino. Vivien Killilea / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Tarantino, aki nemrég lett apa, elmondta, hogy az anyja haragudott rá emiatt, egyszer pedig lesajnálóan kérdezte őt arról, hogy tényleg ezt “a kis írói karriert” akarja-e csinálni.

Amikor ezt ilyen gúnyosan mondta nekem, azt gondoltam: hát, oké. Amikor sikeres író leszek, soha egyetlen fillért sem fogsz látni a sikeremből. Nem lesz ház. Nem lesz nyaralás. Nem lesz Elvis Cadillac. Semmit nem fogsz kapni, amiért ezt mondtad” – magyarázta, mire a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy azóta is kitartott-e az elhatározása mellett, a rendező pedig rávágta, hogy igen, igen.

“Egyszer segítettem neki a kormányhivatalban, amikor elakadt, de nincs ház, nincs Cadillac.”

A műsorvezető rámutatott, hogy a gúnyolódás is segíthetett abban, hogy Tarantino ennyire eltökélt legyen a filmes karrierjében, de a rendező szerint muszáj, hogy következménye legyen a szülők szavainak.

Verbális bántalmazás gyermekkorban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top