nlc.hu
Szabadidő

Vihar Budapesten

Fákat döntött ki, ágakat tört le a vihar Budapesten

Vezetékre, autókra dőltek a fák a viharban.

Már tart a viharkárok felszámolása Budapesten: főleg kidőlt fák és letört ágak miatt riasztották a tűzoltókat a fővárosban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-vel.

Sok a viharkár Budapesten

Autók haladnak a felhőszakadás után esővízzel elárasztott úton Budapesten, a XIX. kerületben 2021. július 9-én. Az esőzés miatt több kerületben is korlátozásokra kell készülniük az autósoknak és a tömegközlekedéssel utazóknak (Fotó: MTI / Mihádák Zoltán)

Azt írták, hogy a III. kerületben a Zápor utcában, a XIV. kerületben a Csertő utcában, a IV. kerületben a Káposztásmegyeri úton és a XI. kerületben a Nándorfejérvári úton autókra, a IV. kerületi Nádor utcában úttestre, a Szent László téren vezetékre és járdára dőlt fa a hétfő éjszakai viharban.

A IV. kerületben, az Istvántelki úton egy épület bádoglemezét bontotta meg a szél. A IX. kerületben, a Nagyvárad téren egy fa kettéhasadt, és egy földszintes épület tetejére dőlt. A III. kerületben, a Római-parton távközlési vezetékeket rongált meg egy leszakadt faág – áll a közleményben.

(MTI)

A hétfőre virradó éjszakán is nagy vihar tombolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top