Szabadidő
Szponzorált tartalom

Függőségekkel küzdesz? Itt az ideje, hogy beszélj róla! (X)

Étel, ital, édesség, párkapcsolat, szex, vásárlás vagy a szerencsejáték, mind lehetnek függőségeink tárgyai. A felismerés az első lépés, de a megoldáshoz ez nem mindig elég: a Vegas.hu “Pörgess okosan” kampányával arra ösztönöz, hogy tabuk helyett inkább beszéljünk a problémákról. A kampányba influencerek is beszálltak - saját történeteikkel.

Függőségekkel küzdesz? Itt az ideje, hogy beszélj róla! (X)

A szerencsejáték megítélése ingoványos talaj. A társadalom vélekedése megoszlik ebben: aki tippmixel, lottózik, lóversenyre fogad, arra legyintünk, nem vesszük komolyan és nem gondoljuk függőnek, aki pedig kaszinózik, arról kialakul az a prekoncepció, hogy biztosan szenvedélybeteg. A szenvedélybetegség mind a két esetben egy valós és komoly probléma, amiről társadalmi szinten beszélni kell. „Ha a függőségekről és a negatívumokról úgy beszélünk, hogy mind a két oldal szerepel benne (játékos és szolgáltató), akkor sikerülhet elindítani egy értékes beszélgetést a problémakörről és a kialakult társadalmi megítélésről.” – nyilatkozta a Vegas.hu.  

Pörgess okosan!

A Vegas.hu „Pörgess okosan” címmel edukációs kampányt indított augusztusban azzal a céllal, hogy a függőségekre és azok leküzdésére hívja fel a figyelmet. A közösségi média kampányban influencerek beszélnek függőségükről, és arról, hogyan küzdötték le vagy küzdenek a mai napig problémájukkal, ezzel is nyitottságra ösztönözve a leginkább érintett 18-30 év körüli célközönséget. A problémák köztünk “élnek”, a Vegas.hu kampánya pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy tabuk helyett fontosabb az, hogy beszélgetés induljon ezekről. A kampányhoz Te is csatlakozhatsz saját történeteddel a #PörgessOkosan és a  #BeszéljünkAFüggőségekről hashtag-ekkel.

Függőségekkel küzdesz? Itt az ideje, hogy beszélj róla! (X)

Online játék közben is biztonságban – Tudtad?

A játékfüggőség/online kaszinózás az egyik leginkább elterjedt függőség a fiatalabb generáció körében. Időt és pénzt is kivesz a játékos zsebéből, aki kontroll híján sokszor csak napokkal később szembesül a veszteséggel a banki értesítőt követően. Nem kell, hogy így legyen! Az online kaszinó alapvetően tartalmas szórakozást és reális nyerési esélyt kínál azoknak, akik nem lépik túl a korlátjaikat, amihez a Vegas.hu minden lehetőséget biztosít. Az online kaszinó kidolgozott rendszerrel segíti játékosai védelmét – ilyen a személyazonosság ellenőrzés fokozott ügyfélátvilágítás keretében, az életkori követelményekre való figyelmeztetés és játékosvédelmi zöld szám, amely egy felügyelet által üzemeltetett, a hét minden napján 0-24 óra között ingyenesen hívható telefonszám, továbbá a sérülékeny játékosok adatbázisának szűrése.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top