nlc.hu
Szabadidő

Időjárás-jelentés

Itt marad a nyár a jövő héten

Bár gyakran lesz felhős az ég, azért a nap is sokat süt és a csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul a jövő héten.

Vasárnap túlnyomóan napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A Dunántúl nyugati, északnyugati részén lesz több gomolyfelhő, és ott alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar, máshol csapadék nem lesz. A légmozgás jobbára mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között valószínű. Késő estére általában 12, 19 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett napos idő várható. Helyenként zápor előfordulhat. A változó irányú szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Kedden a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csak néhol fordulhat elő kisebb zápor. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csak néhol lehet kisebb zápor. A déli szél a Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top