nlc.hu
Szabadidő

Az Edison100 közönségdíjasa lett a Bárányfelhő Alapítvány

„Mi nem egyedül szerelgetjük a gyereket, bevonjuk a szülőket is!” – Az Edison 100 közönségdíjasa lett a Bárányfelhő Alapítvány

Egyszer majd el kell engedned, engedd el úgy, hogy bármirek képes legyen! – Ezt vallják a Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ szakemberei, akik egészen babakortól a felnőtté válásig foglalkoznak olyan gyerekekkel, akik valamilyen elakadással küzdenek, legyen az mozgással, beszéddel kapcsolatos vagy akár a tanulással. Módszerüket annyira szeretik az odajáró családok, hogy idén ők nyerték meg az Edison 100 közönségdíját. A listát olyan, a gyerekek készségeit innovatív és jövőbarát módon fejlesztő kezdeményezések alkotják, amelyre a szakmai zsűri jóvoltából idén a Bárányfelhő is felkerülhetett! Az Edisonplatform célja évente felkutatni és összefogni azt a 100 hazai, óvodás és iskolás korú gyermekeket fejlesztő közösséget, kezdeményezést, akik hosszú távon segítik a gyerekek elengedhetetlen kompetenciáinak fejlesztését.
Eison100 Bárányfelhő Alapítvány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top