Az utolsó fotó a tragédia előtt: láthatjuk, hol állt Alec Baldwinhoz képest Hayla Hutchins operatőr, amikor a baleset történt

Á.K. | 2021. Október 27.
A stáb egyik villanyszerelője nem sokkal azelőtt készített képet a stábról, hogy a tragikus eset megtörtént. A fotón látható Alec Baldwin és Hayla Hutchins operatőr is, így már lehet arról némi elképzelésünk, hogyan következhetett be a tragédia.

Hayla Hutchins operatőr halála a Rust című westernfilm forgatásán megrázta az egész világot. A legújabb fejlemény a tragédiát övező eseménysorozatban, hogy a stáb egyik villanyszerelője, Serge Svetnoy a Facebookján hozta nyilvánosságra azt a fotót, amit nem sokkal a baleset előtt készített. A fotón jól kivehető a színész és az operatőr elhelyezkedése egymáshoz képest, valamint magát a helyszínt, a díszlettemplomot is jól láthatjuk – írja a Blikk.

A stáb egyik villanyszerelője készítette a képet nem sokkal a tragédia előtt. Háttal, bekarikázva Hayla Hutchins, a Rust operatőre (Forrás: Facebook)

Az eset a rendező (a szintén megsebesült Joel Souza) szerint úgy történt, hogy Alec Baldwin a templomi díszletben azt gyakorolta, hogyan húzza elő gyorsan a pisztolyát, és a fegyver az egyik előrántáskor véletlenül elsült, miközben a színésznek fogalma sem volt róla, hogy éles töltény volt a tárban. Az eset előtt készült fotón látható, hogy az elhunyt operatőr, Hayla Hutchins a kamera mögött állt, Alec Baldwin előtt. A tragédia megrázta Hayla Hutchins családját, a kisfia utána napokig nem beszélt, és maga Baldwin is összetört az eset hatására, és akár még börtönbüntetést is kaphat, ha rábizonyítják, hogy felelőtlenül járt el.

Exit mobile version