nlc.hu
Szabadidő

Játékos lakberendezés LEGO kockákkal

Ez az igazi Toy story – játékos lakberendezés LEGO kockákkal

Az otthonunk sokat mesél rólunk: megmutatja, milyen a stílusunk, mit jelent számunkra az esztétikum, milyen az a környezet, ahol ki tudunk kapcsolni, és jól érezzük magunkat. A lakberendezés egy tökéletes önkifejezési eszköz, mert a különleges bútorok, díszek mind olyan egységet alkotnak a lakásunkban, ami csak ránk jellemző.
Lakberendezés LEGO kockákkal

Gyermekkorunk megkerülhetetlen játéka, a LEGO® kocka, felnőtt életünk részévé is válhat, és nemcsak nosztalgia okán, hanem egy különleges lakberendezési kelléke is lehet az otthonunknak. A LEGO modellek már minden korosztály érdeklődését felkeltik. Több okból is jól tudunk hozzájuk kapcsolódni, mert például a játék jól reflektál a hobbinkra, vagy az egyik kedvenc filmes jelenetünk kellékeit láthatjuk viszont a LEGO játék formájában.

Bárhogy is legyen, nagyon izgalmas tud lenni, amikor az otthonunk díszítéséhez egy játékot is segítségül hívunk.  Ilyenkor nincsenek erős lakberendezési szabályok. A LEGO kockák eleve a kreativitást képviselik, így dizájn szempontjából teljesen szabad kezet kapunk, tehetünk, amit csak szeretnénk, ami jól esik.

Következzen néhány kedvenc LEGO modellünk, amelyek nagyon jól működnek térben. Bátran lehet inspirálódni ezekből, főleg akkor, ha már azzal a gondolattal kacérkodunk, hogy a saját nappalinkat is feldobjuk egy ránk jellemző LEGO szettel.

Elsőként jöjjön a LEGO Ideas Vincent Van Gogh – Csillagos Éj szettje, ami egy igazi műalkotás, ezért nincs is vele nehéz dolgunk lakberendezés szempontjából. Tehetjük falra, de nagyon jól tud mutatni egy komódon, ahol még egy váza és néhány könyv is helyet kaphat. Biztos vagyok benne, hogy minden művészetkedvelő elfogadná ezt a kiegészítőt.

Mutatunk néhány olyan LEGO játékot is, ami a virágkedvelőknél lesz tuti befutó. A LEGO Icons Orchidea, a Virágcsokor vagy a Bonsai fa tökéletes dekorációja lehet a lakásunknak. Ezek a gondosan kivitelezett játék virágok jól mutatnak az élő verzió mellett, de helyettesíthetik is azokat olyan helyiségekben, ahol nincs elegendő fény.

A virágcsokor különösen jól kombinálható különböző vázákkal, így hiába ugyanaz a LEGO modell, mindig meg tud picit újulni attól függően, hogy milyen kiegészítőt választunk mellé.  

Megnézem
Összes kép (8)

A különleges autók és motorkerékpárok szerelmesei is találnak biztosan kedvükre való LEGO játékokat. A legújabb modellek között van a képen látható vagány LEGO Icons Vespa, ami bukósisakkal és egy aranyos kosárral parkol a kedvenc bútorunkon. Egy kis Dolce Vita minden otthonban jól mutat.

A rock’n roll rajongók sem maradnak ki a jóból, nekik igazán testhez álló a Rolling Stones ikonikus száj motívuma, ami klasszikusan a falra függesztve mutat a legjobban. Vibráló és energikus dísze lehet minden helyiségnek.

Te melyiket tudnád elképzelni a saját otthonodban?

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top