nlc.hu
Szabadidő

Szilveszteri program magyar sztárokkal

Szilveszter alkalmából Liptai lánya is a képernyőre kerül

A szilveszteri showműsort Liptai Claudia fogja vezetni

December 31-én 19:00 órától újév hajnaláig várja a bulizni vágyókat a NőComment! – 

Liptai Claudia

Liptai Claudia, fotó: Sajtóklub

Az otthon maradók sem fognak unatkozni, hiszen nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik mondanak búcsút az óévnek és koccintanak az újra az RTLII-n.  A műsorban számíthatunk nagy kibeszélésekre, ugratásokra, nevetésekre, és rengeteg hírességre.

Az este folyamán fellép majd Liptai Claudia, Király Linda, Szily Nóra, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Balázsovits Edit, Balázs Andrea, Janza Kata, Wolf Kati, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea, Pálmai Anna, Gryllus Dorka, Árvai Anita, Tapasztó Orsolya, Hajós András gondoskodnak róla olyan sztrávendégekkel karöltve, mint Nótár Mary, Gianni Annoni és párja, Debreczeni Zita, Szulák Andrea, Tóth Vera és párja Pauli Zoltán, Nagy Sanyi, Király Viktor, Náray Erika, Benes Anita, Czutor Zoltán és felesége Czutor- Kilián Zsanett, Heincz Gábor Biga, Anger Zsolt, Járai Máté és Járai Kíra, Garami Gábor, valamint a műsorban feltűnik Claudia lánya, Gesztesi Panka is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top