nlc.hu
Szabadidő

Meghalt az újpesti diák, akit múlt héten a gimnáziumban élesztettek újra.

Tragédia: meghalt az újpesti diák, akit múlt héten a gimnáziumban kellett újraéleszteni

A kórházban hunyt el.

Szombaton életét vesztette az a 17 éves diák, aki december 8-án az egyik újpesti gimnázium tornatermében minden előzetes panasz nélkül esett össze – írta az iskola igazgatójának közleménye alapján a Bors.

mécses, halál

Fotó: Pexels

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, múlt hét szerda délután kérték a fővárosi mentők gyors segítségét ahhoz a 17 éves fiúhoz, aki minden előzetes panasz nélkül esett össze egy újpesti gimnázium tornatermében. A mentésirányító instrukciói alapján a tornatanár megvizsgálta az eszméletlen beteget, aki ekkor még lélegzett. Már több mentőegység is úton volt a helyszínre, amikor a fiú légzése hirtelen összeomlott, ezért a telefonon kapott útmutatás alapján a tornatanár azonnal megkezdte az újraélesztést.

Majd a mentők átvették az ellátást és csaknem egy órán át folytatták a helyszínen. Végül stabil állapotban szállították kórházba a diákot, de néhány nap múlva elhunyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top