Ábel Anita szeretne egy kicsit eltávolodni a média világától: „Szeretnék egy ‘B’ életet kialakítani”

V.B.T. | 2021. December 17.
Erről Palik Lászlónak mesélt a műsorvezető.

Sokan azt gondolhatják, hogy a képernyősök világa csupa siker, fény és csillogás, ám gyakran kiderül, hogy az ő életük sem fenékig tejfel. Ábel Anita Palik Lacinak mesélt arról, hogy milyen függőséget jelent számára a média világa, és hogy a jövőben pont ezért másra vágyik. Elárulta, hogy mi az álma.

„Egy kicsit eltávolodni úgy a médiától, hogy ne legyen ez a függőségérzés. Általában a képernyősökben, a médiában dolgozó emberekben van egy függőség: ha minden jól megy, belelustul, nem gondolkodik azon, mit kéne csinálni, hiszen most fut a szekér, jó minden. Aztán történik valami, fél évig nem csörög a telefon, ott állsz, marcangolod magad, hogy »jaj, nem kellek«, jön a szorongás, hogy nem vagyok elég jó. Kell találni valamit, ami ugyanúgy feltölt, ami ugyanúgy ad – hogy ne csak ez a függőséged legyen –, amit ugyanolyan szenvedéllyel csinálsz, ugyanúgy boldogságot ad” – magyarázta Anita. A tévés valami olyanba fogna, amibe eddig még nem kóstolt bele. Olyanba, ami kicsit civil, és amivel adhat másoknak. Egy kis menedéket szeretne létrehozni, mert úgy gondolja, hogy jelenleg szüksége van az embereknek a feltöltődésre, a lelki békére.

„Szeretnék egy ‘B’ életet kialakítani, amiben ugyanolyan jól érzem magam. Azért tisztában vagyok a korommal, és azzal, hogy jönnek a fiatal bombázók. Negyvenhat évesen igenis gondolni kell erre, nagyon sok tehetséges, fiatal csaj van, akik tudják azt, amit én, ha egyáltalán tudok valamit. Nem akarok otthon ülni, számolni a ráncaimat és sajnálni a fiatalságomat” – mondta Paliknak a színésznő-műsorvezető, aki azt is elárulta, nagyon boldog mostanában,

Szerelmes vagyok, imádom a gyerekemet, tudom, mit nem akarok, ez egy fontos dolog, Látom azt, hogy mit szeretnék létrehozni, minden nap valami inspirál – tette hozzá a műsorvezető, aki arra a kérdésre, hogy mit nem szeretne, úgy fogalmazott: – Nem akarok szomorúságban élni.”

Ábel Anita vallomása (Fotó: TV2)

Exit mobile version