nlc.hu
Szabadidő

Közös fotó Michael és Mick Schumacherről

Ezzel a cuki képpel köszönti apját Mick Schumacher

Hálás vagyok minden tapasztalatért, amit kaptam, és izgatott vagyok, hogy a jövőben újabbakat szerezhetek – írja Mick Schumacher.

Január 3-án ünnepelte a születésnapját a világ egyik legnagyszerűbb Forma1-es versenyzője, Michael Schumacher. A német legenda azonban 8 éve, egy síbaleset miatt éberkómában van, családja csak nagyon kevés információt oszt meg róla.

Mick Schumacher német Forma-2-es autóversenyző, Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es világbajnok fia édesapja egykori versenyautóját, az F2004-et vezeti a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Toszkán Nagydíja előtt a Mugelló versenypályáján 2020. szeptember 13-án. (Fotó: MTI/EPA/Reuters/Jennifer Lorenzini)

Mick Schumacher német Forma-2-es autóversenyző, Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es világbajnok fia édesapja egykori versenyautóját, az F2004-et vezeti a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Toszkán Nagydíja előtt a Mugelló versenypályáján 2020. szeptember 13-án (Fotó: MTI/EPA/Reuters/Jennifer Lorenzini)

Annyit tudhatunk, hogy Michael képtelen szavakkal kommunikálni, arról azonban nincs hír, hogy tudatában van-e annak, időközben felnőtt fia, Mick maga is Forma1-es versenyző lett. 

A születésnap kapcsán Mick posztolt közös képet az apjával, és azt írta:

Hálás vagyok minden tapasztalatért, amit kaptam, és izgatott vagyok, hogy a jövőben újabbakat szerezhetek.

 

Mick azt is kifejtette, hogy az olyan napok, amelyeket apjával tölthetett, fontosak voltak a motorsport iránti növekvő szenvedélye szempontjából, és a mai napig kihatnak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top