nlc.hu
Szabadidő

Elmarad az Aerosmith budapesti fellépése

Törölte turnéját az Aerosmith, Budapestre se jönnek

Rossz hírünk van azok számára, akik azt tervezték, hogy júliusban Aerosmith koncerten fognak bulizni.

Még 2019-ben örülhettek a magyar Aerosmith-rajongók a hírnek, hogy a zenekar turnéja eléri majd Magyarországot, csakhogy aztán a koronavírus borította a terveket. A budapesti bulit akkor még nem törölték, pusztán elhalasztották 2022. július 10-re, de jelen állás szerint a zenekart mégsem láthatjuk majd a nyáron a Puskás Arénában – írja az Index.

Aerosmith

Steven Tyler és Joe Perry még 2020 januárjában (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy)

A LiveNation az esemény Facebook oldalán tette közzé a szomorú hírt:

Mély sajnálattal kell bejelentenünk, hogy a 2022 júniusára és júliusára tervezett európai turnénkat le kell mondanunk. Figyelemmel kísérve a jelenlegi helyzetet, az utazási logisztikával kapcsolatos bizonytalanság, valamint a Covid-korlátozások és egyéb problémák fennállása miatt világossá vált, hogy a régióban nem tudjuk megtartani nyári koncertjeinket. Rajongóink egészsége, biztonsága és lelki jólléte az első számú prioritásunk. Hamarosan visszatérünk, addig is vigyázzanak magukra, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

A jegyüket elővételben megvásárlók a jegyük visszaváltásáról itt tájékozódhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top