Szabadidő
Szponzorált tartalom

Télikert nem álom luxuskivitelben (X)

Egy csodaszép télikert ma már valóban nem álom, egyre többen ismerik fel azt hogy milyen értéket képvisel egy jól kivitelezett télikert.

Télikertek előnyei:

A télikertek különleges atmoszférájukkal nagyban hozzájárulnak testi-lelki feltöltődésünkhöz.

Ennek egyik legfőbb oka a rengeteg bejutó fény, és a növényekkel teli környezet.

Egészen másképp esik egy jó étkezés családi vagy baráti beszélgetés, netán otthoni edzés vagy munkavégzés egy ilyen fénnyel teli kellemes környezetben.

A télikertek nemcsak belülről nyújtanak felüdülést, és hatalmas élményt, hanem kívülről is meseszép látványt nyújtanak a családi házak mellett.

Kifejezetten alkalmasak, növények termesztésére, vagy átteleltetésére is, ezzel is emelve ennek a napfényes építménynek a szépségét.

Télikert nem álom luxuskivitelben (X)

Télikert árak:

Egy télikert árát szabványosan nem lehet meghatározni mert függ a méretétől a kivitelezés stílusától és a beépített alapanyagoktól egyaránt.  

De az elmondható hogy a négyzetméterenkénti ár körülbelül 125 000.- /m2 és 200 000.-/m2 között mozog. De még így is remek befektetés azok számára, akik otthonbővítésen gondolkodnak, hiszen ugyanúgy egy teljes értékű plusz helységet kapnak, miközben jelentősen nő az ingatlanuk értéke.

Télikert típusok:

Kialakítás szempontjából hazánkban még mindig az angol stílusú télikertek a legelterjedtebbek.

Eltérés az alapanyagban keresendő, hiszen a télikert készülhet műanyag profilú nyílászárókból építve vagy fa profilúakkal.

A műanyag profilú télikertek meseszép fehér látványukkal, míg a fából készültek rusztikusságukkal emelik a családi házak szépségét.

Télikert nem álom luxuskivitelben (X)

Teraszbeépítés:

Ha kisebb költségben gondolkodunk, vagy nincs elég hely az udvaron egy télikert megépítéséhez, akkor nagyszerű megoldás lehet a teraszbeépítés.

Itt az ingatlan már meglévő terasza kerül körbe üvegezésre, a télikerthez hasonló, zárt, világos helységet kapunk. Ezek a nyílászárók nyáron kinyitva, visszaadják az eredeti nyitott teraszunkat.

Télikert vagy terasz beépítése előtt érdemes körülnézni és a megfelelő gyártót és kivitelezőt kiválasztanunk.

Találtunk olyan télikertgyártót aki ISO minősítés szerint gyártja a télikerteket, ezzel szavatolva a legmagasabb minőséget és kivitelezést.

Ha ön is szeretne ilyen magas minőségű télikertet otthonába, úgy az alábbi hivatkozáson kérhet ajánlatot, közvetlenül a gyártótól itt: telikertet.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top