Szabadidő

Szívhez szóló anyák napi ajándékötlet: vászonkép a falra! (x)

Május első vasárnapja idén elsejére esik, így az anyák napja már tényleg itt van a sarkon. Ha idén szeretnéd anyukádat, a nagymamikat, dédmamikat a virág mellett valami egyedi aprósággal meglepni, akkor jó szívvel ajánljuk a vászonképkészítést. Rengeteg figyelmes lehetőséget rejt magában ez a formátum, így összegyűjtöttünk néhány szívhez szóló anyák napi ajándékötletet, ami a segítségedre lehet.

Múltidézés egy-egy régi fotó felett

A régi fényképek a szekrény alján, a digitálisak sokszor a winchesterek mélyén merülnek a feledésbe: itt a tökéletes alkalom ezen változtatni! Digitalizáld anyukád, nagymamád kedvenc régi képeit és kapják meg anyák napjára a régi felvételeket tartós, minőségi vászonkép formájában. Ha lehet, akkor érdemes rászánni az időt az ajándék nyugodt átadására: remek alkalom lehet egy kis beszélgetésre a régi emlékekről.

Az első ultrahang képe vagy a várandós fotózás eredménye is ajándékká avanzsálhat, ha szeretnéd a családban a leendő édesanyát meglepni. És végképp ne feledkezzünk meg a szív szerinti anyákról: egy korai, családi fotó vászonképen tökéletes lehet a köszönetünk és hálánk kifejezésére. Anyává válni hatalmas utazás, amire lehetetlen előre felkészülni. Rengeteg sikerélmény, nehézség, aggodalom és öröm összessége, amit másképp nem lehet megtapasztalni. Ugyan kívülről megközelítőleg sem látni a belefektetett munkát, energiát, fáradságot, az anyák napja tökéletes alkalom, hogy elmondd: 

„Köszönöm, anya. Érzem a bőrömön, látom nap mint nap és értékelem törődésedet.”

Ajándékkészítés a tinikkel együtt

Egy saját készítésű ajándék mindig kedvesebb… És ugyan a kicsiket még könnyen bevonhatjuk némi sógyurmázásba, kézlenyomatozásba a nagyinak, de a tinédzser korba lépők általában már kevésbé lelkesednek a kézműveskedés iránt. Viszont egy általuk kitalált, frappáns, közös családi fotózás, például egy gyerekkori kép újraalkotása, vagy egy fotómontázs összeválogatása pont ugyanúgy fekszik majd a tiniknek is. Sőt, rájuk is lehet bízni a tervezést, szerkesztést vagy akár a mobilappos rendelést, hogy büszkén bemutathassák a családnak, a nagyinak a tudásukat. 

Szívhez szóló anyák napi ajándékötlet: vászonkép a falra! (x)A család összetartó ereje

Idén talán még többször jutnak eszünkbe a sokat megélt nagymamák, dédmamák és ükmamák. Bár lehetne kérdezni tőlük! Az édesanyák ünnepe ideális apropó, hogy végiggondoljuk a családunk történetét és benne a nők szerepét. Nehéz korokban hoztak súlyos döntéseket, mégis összetartották a családot, nélkülük egyikünk sem lenne itt.

Itt az idő, hogy előszedjük a fiókból a rokonaink nevét, képét és egy gyors digitalizáció után megalkossuk belőlük a saját családfánkat. A vászonkép nyomtatással pedig a látványos családtörténeti emlék kikerülhet az előszoba, az ebédlő vagy a nappali falára.

Apró ajándék vagy hatalmas kép a falra? Csak tőled függ!

Óriási tablót ajándékozni persze kockázatos: inkább akkor dönts a nagyméretű kép mellett, ha biztos vagy, hogy a megajándékozott is örömmel helyezi majd a falra. A kisebb képek viszont ideálisak: az emlékek közt, egy dobozban is elférnek, ha éppen nincs helyük a lakásban.

A vászonkép rendelése3 folyamán a Printapic mobilapplikációban egyszerűen kiválaszthatod a készülő kép méretét, sőt, az app rögtön jelzi is, hogy megfelelő-e a fotód felbontása, mérete az adott képhez. Az iOS-re és Androidra is elérhető program elvégzi az ellenőrzést, így a nap 24 órájában bármikor, kényelmesen leadhatod a rendelésedet a mobilodon.

1-3 munkanap alatt elkészítjük és ki is szállítjuk neked vagy egyenesen anyukádnak, nagymamádnak, ha nem tudod személyesen átadni az ajándékot. Az sem probléma, ha külföldről vagy külföldre rendelnéd: Európa 10 országába szállítunk.

Szívhez szóló anyák napi ajándékötlet: vászonkép a falra! (x)Egyedi meglepetés a szokásos virág mellé
Az elmúlt évek hullámvasútja után most még tudatosabbak vagyunk a kapcsolatainkban: fontos, hogy kihasználjuk és kiélvezzük a közös időt, a találkozásokat, kirándulásokat, az öleléseket. Ha valamikor, akkor most igazán van helye egy kis extra figyelmességnek, törődésnek. 

Érdemes idén tényleg rászánni az időt az ajándékkészítésre és a meglepetés átadására. Békésen együtt töltött, boldog anyák napját kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top