nlc.hu
Szabadidő

Titokban hozzáment egy halálraítélt gyilkoshoz

Azt mondta, hogy Disneylandbe megy, de közben hozzáment egy gyilkoshoz

A 26 éves brit fogorvosi asszisztensnek tanuló fiatal nő mindig is szerette a gyilkosságokról szóló dokumentumfilmeket.

Vannak jó és rossz meglepetések. Ez utóbbiban volt része azoknak a brit szülőknek, akiknek lánya titokban hozzáment „jópofa” arizonai levelezőtársához. A szózsonglőr udvarlóról ráadásul kiderült, hogy egy kétszeres gyilkosság miatt halálsoron várakozó férfi – számolt be az esetről a Daily Mail

A 26 éves, fogorvosi asszisztensnek tanuló Rebecca Short azt hazudta előzetesen a családjának, azért utazik Arizonába, hogy elmenjen Disneylandbe. Az út valódi célja azonban akkor vált egyértelművé, amikor a közösségi oldalán posztolt képek közt a klasszikus helyi látványosságok közt felbukkant egy fotó, melyen a mexikói-amerikai Manuel Ovantéval látható meghitt pózban. A férfi, aki 2010 óta van halálsoron, a képen narancssárga rabruháját viseli, míg a fiatal ara talpig feketében mosolyog mellette.

Börtön

(Fotó: Pixabay)

Rebecca Short a barátai szerint mindig is teljesen oda volt a gyilkosságokról szóló dokumentumfilmekért, azt azonban senki se gondolta volna, hogy titokban hozzámegy egy gyilkoshoz. Férjét egy internetes oldalon keresztül ismerte meg, mely azért jött létre, hogy levelezési társakat találjanak maguknak rabok. A férfi profiljában úgy jellemezte magát, mint aki „imád bolondozni”, „hűséges” és olyasvalaki, „akivel nagyon könnyű kijönni”. Hozzátette azt is, hogy „senki sem tökéletes ezért reménykedik abban, hogy őt sem a múltbeli hibái alapján ítélik majd meg.”

Nem lehet tudni, hogy Rebecca Short az emlegetett hibák ellenére, vagy éppen ezek miatt hozta meg azt a merész döntést, hogy hozzámegy Ovantéhoz. Mindenesetre, a szertartás lezajlott és erről a fekete esküvői tortaról készült fotó is tanúskodik, melynek tetejére pirossal írták fel, hogy  „míg a halál el nem választ”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top