nlc.hu
Szabadidő

Szirénázó mentő előtt száguldozott a tuskó sofőr

Nem engedte el a szirénázó mentőt az audis, sőt még be is mutatott – videó

Nem engedte, hogy megelőzzék.
mentő

Megdöbbentő videót tett közzé a Budapesti Autósok Közössége, a felvételt a szirénázó mentőautóban rögzítettek. A felháborító eset az M1-es autópályán Komárom es Tatabánya között történt.

Teljes felháborodásomba írok, mert úgy gondolom ez nem megfelelő közlekedési magatartás egy megkülönböztető fény és hangjelzést használó mentőautó előtt. Hozzászoktunk már ahhoz, hogy a közlekedők nem megfelelően viselkednek, de ez mindennek a teteje” – írta a videó készítője a portálnak, hozzátéve: bő 20 percen át viselkedett így velük az autós. Ráadásul folyamatosan hol a középső ujját mutogatva, hol pedig az ujját billegtetve adta a mentősök tudtára, hogy nem engedi, hogy megelőzzék. A botrányosan viselkedős audis többször is durva veszélyhelyzetet teremtett magatartásával az autópályán.

Ha ő balesetezik, az autónkba levő súlyos állapotú hölgy ellátása is később történt volna meg” – jegyezte meg a felvétel készítője.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több szabálytalankodó autós az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top