nlc.hu
Szabadidő

Csengelei pihenőhelynél felejtettek egy romén tinédzsert

Otthagytak egy 14 éves romániai fiút a csengelei pihenőhelynél

A magára maradt kamasz segítséget kért, így hamarosan visszafordult a busz, és az ifjú sportoló újra megölelhette édesanyját.

A rendőrség ügyeletét április 25-én délelőtt egy férfi azzal hívta fel, hogy az M5-ös autópályán a csengelei pihenőben egy fiatal fiú segítséget kért tőle, mert őt ott felejtették és meg van ijedve, a telefonja és az iratai sincsenek nála. A 14 éves, román állampolgárságú gyermek a kiérkező járőröknek elmesélte, hogy egy turistabusszal tartottak haza egy olaszországi versenyről Romániába, és azért álltak meg, hogy egy kicsit felfrissüljenek, ám mire kijött a mosdóból, az autóbusznak már hűlt helye volt.

Édesanya és fia ölelkezik aCsanádpalota autópálya határátkelőhelyénél

Fotó: Police.hu

A járőrök azonnal felvették a kapcsolatot a Kiszombor Magyar-Román Közös Kapcsolattartási Szolgálati Hellyel akikkel együttműködve sikerült értesíteni az autóbusz társaságot. A fiút a rendőrök elvitték a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyre, ahol a Romániából visszafordult busz és a gyermek édesanyja várta.

(via Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top